DJ Conte

Contact:

Rođen 1986. u Novom sadu. Još kao dete, sa 8 godina ostvaruje prvi kontakt sa muzikom uz bubnjeve a malo kasnije spoznaje osnove melodičnosti svirajući synth i uviđa svoj muzički talenat.

Ubrzo postaje zaljubljenik u elektronsku muziku koju pomno počinje da prati 1998. godine i od tog trenutka muzika postaje veliki faktor u njegovom životu. Izražava želju za DJ-ingom i produkcijom i zvanično počinje sa karijerom 2001.

Godine 2003. putevi mu se ukrštaju sa lokalnim dj radiom, “Radio As” ,uz koji vremenom počinje njegova profesionalna karijera i usmerenost isključivo prema House muzici.

2005. godine počinje raditi zajedno sa DJ Grooverom, kolegom sa radija i sadašnjim najboljim prijateljem s obzirom na sličan muzički ukus, da bi na kraju te iste godine, zajedno sa još 7 lokalnih rezident DJ-a, osnovali udruženje “DJKnights”.

Protekle dve godine, dok mu je DJ karijera bila u ekspanziji, Conte se najvise usmeravao ka produkciji i trenutno radi na vise projekata koji bi uskoro trebali da dozive izdanje…

I play everything with a “Good Vibe” and “Pure Soul”…..Strictly 4 the love of house…